Visgraat pvc vloer Palazzo Visgraat XL

Familiebedrijf Belakos staat al jarenlang bekend om het feit dat er steeds opnieuw gezocht wordt naar de nieuwste en beste dessins voor op de vloer. Dat zie je aan de uitgebreide en moderne collectie van het familiebedrijf dan ook echt af. Belakos biedt alles; van tapijt tot karpet en ook prachtige PVC vloeren. Belakos presenteert in dat kader een geheel nieuwe PVC vloer met de Belakos Palazzo visgraat XL PVC vloer. Een vloer om van te watertanden en vooral een rustigere vloer dan de voorganger uit de Rustico lijn. Dat zit ‘m vooral in de grotere planken die gebruikt zijn.

Belakos komt met de nieuwe visgraat PVC vloer met grotere planken

De Palazzo PVC vloer met visgraat patroon is de opvolger van de Rustico serie en het moet gezegd, de nieuwe PVC vloer met het bekende visgraat patroon is nog weer mooier dan de Rustico serie. Had je in de Rustico serie nog wel eens een donkere plank, bij de Palazzo visgraat PVC vloer is dat niet het geval. Door de grotere plank, biedt de nieuwe Palazzo visgraat PVC vloer een rustigere uitstraling. Bovendien lijkt het bekende visgraat patroon nu nog mooier tot uiting te komen. Het is niet voor het eerst dat Belakos juist met een dergelijke nieuwe vloer op de proppen komt. Vernieuwing is net als expertise namelijk een toverwoord binnen het wereldwijd bekende familiebedrijf.

De PVC vloer wint nog steeds aan populariteit

De nieuwe Palazzo vloer komt als geroepen nu de populariteit van een vloer van PVC nog meer aan populariteit wint. Want de PVC vloer is erg gewild. Op zich is dat niet zo verwonderlijk, de vloer biedt namelijk nogal wat voordelen. Zeker als je die koopt bij Belakos.
De Palazzo PVC vloer met visgraat brengt nog meer sfeer in je huis
Een vloer van PVC is een luxe vloer, die voor extra sfeer zorgt ongeacht in welke ruimte het gelegd wordt. Tegenwoordig is PVC amper nog van een houten vloer te onderscheiden. Groot verschil is echter wel het onderhoud. Heb je met een echte houten vloer een vloer die nogal wat onderhoud vraagt, dit is bij een PVC vloer niet het geval. Integendeel zelfs. Het maakt het kopen van een PVC vloer dus extra aantrekkelijk. Bovendien is een PVC vloer waterbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is het een slijtvaste vloer die zeer duurzaam is en die voldoet aan de strengste milieu- en gezondheidsnormen die gelden binnen de Europese Unie. Alle producten die Belakos aanbiedt, hebben het A+ label en de E1 norm wat betreft de uitstoot van VOC.

Een onderhoudsarme vloer die gemakkelijk in gebruik is

Met een PVC vloer van Belakos koop je een onderhoudsarme vloer die de uitstraling van een echt natuurproduct heeft, maar die in de praktijk veel gemakkelijker in gebruik is. Extra voordeel is dat er ook nog eens sprake is van een vloer die geluidsabsorberend is. Zelfs op hoge hakken zullen je buren geen hinder ondervinden als je over de nieuwe Palazzo visgraat vloer van PVC loopt. En dat is uiteraard ook wel heel erg prettig.

Cart
Your cart is currently empty.